Prehranska dopolnila JAMIESON

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Prehranska dopolnila Jamieson

Kanadsko podjetje Jamieson Laboratories Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1922 in velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Vsi izdelki so izdelani po protokolu 360° čistost, ki vključuje najmanj 360 znanstvenih kontrol, usmerjenih biotestov in kliničnih postopkov. Vsi postopki so del dobre proizvodne prakse (GMP), ki veljajo za standard pri farmacevtskih podjetjih. Kot takšno, se podjetje kot prvo podjetje na področju prehranskih dopolnil, revidira s strani Kanadskega ministrstva za zdravje kot farmacevtsko podjetje. Rezultat tega procesa so analizni certifikati za vsako serijo izdelkov. Certifikati pričajo o dejanski čistosti in varnosti Jamieson izdelkov. Za vsak izdelek pa se lahko opiše tudi izvor učinkovine od kmetije do končnega izdelka. Kljub superiorni kvaliteti in dokazilom pa so izdelki Jamieson pogosto cenovno ugodnejša alternativa konkurenci na slovenskem tržišču.

Že 140 let

Tako podjetje uveljavlja globalni slogan: Jamieson – ko prevlada kakovost, po dostopni ceni. Ekipa v sektorju Razvoj&Raziskave ima skupaj več kot 140 let izkušenj. V zadnjih 20 letih so razvili več kot 2000 unikatnih in inovativnih formul namenjenih za naše zdravje. Specializacija ekipe je usmerjena v uporabo čim bolj naravnih in učinkovitih sestavin. Učinkovine in dodatke uporabljajo iz celotnega sveta – kjer te učinkovine najbolje uspevajo. Posebnost Jamieson je, da so poleg naravne učinkovine tudi vsi dodatki k tabletam, kapsulam in ostalim oblikam popolnoma naravni, brez sintetičnih dodatkov. Narava je namreč neprecenljiva.

Le za dobro ljudi

Nihče ne more zanikati pomena varstva človekovega zdravja in dobrega počutja. Odkar je odprl svoja vrata v letu 1922, je podjetje Jamieson namenjeno razvoju najboljših in najbolj inovativnih izdelkov za pospeševanje zdravja in vitalnosti vseh ljudi. Odgovorno korporativno poslanstvo zahteva, da so njihove poslovne prakse etične in trajnostne. Jamieson spoštuje vse pravice in privilegije zaposlenih in poslovnih partnerjev, in se zavzema za večjo dolgoročno socialno in gospodarsko blaginjo skupnosti, v kateri deluje. Njihove lastne raziskave, razvoj in nadzor kakovosti so eni izmed najbolj naprednih in prefinjenih v industriji prehranskih dopolnil, vendar še vedno nenehno raziskujejo možnosti za izboljšave.
Obstaja 360 razlogov, zakaj izbrati ravno Jamieson prehranska dopolnila. Med njimi pa tudi: