Kozmetični izdelki in ostala ponudba

Prikaz vseh 5 rezultatov

Kozmetični izdelki in ostala ponudba

V tej skupini izdelkov boste našli predvsem izdelke, ki zelo ugodno vplivajo na počutje in na življenje nasploh. Izpostavil bi predvsem: Informirano steklenico i9 sport – srce i9 steklenice je unikaten TP čip, ki je obogaten s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Te skrbno izbrane informacije se na informacijski čip prenašajo s pomočjo orgonskih topov oziroma sevalnikov. Tako informirana steklenica vodo informira, ta pa sprejme in ohrani informacije, s čemer se spremenijo tudi lastnosti vode. Ob zaužitju informirane vode, se informacije prenesejo tudi na celice v našem telesu. Celice to razumejo kot določen ukaz. In ta ukaz se pokaže na izboljšanju počutja – tako na primer premagujemo stres in vitaliziramo svoje telo.

Najpomembnejše pa je, da pijemo “živo vodo”. In takšna voda ima pozitiven učinek tudi na živali in rastline. Znanstveniki iz nemškega Inštituta za elektrofotoniko (Institut fur Elektrophotonik, Berlin) so izvedli obširne GDV (vizualizacija sproščenega plina) preizkuse na informirani steklenički i9 s pomočjo Kirlianove kamere. Preizkusi so pokazali bistveno povečanje človekovega bioenergetskega polja, če je ta pil vodo iz informirane stekleničke i9, v primerjavi s tistim, ki je vodo pil iz navadne steklenice.

Novelius Medical Hidrokolagen

Naslednji izdelek iz te kategorije je Novelius Medical Hidrokolagen – je produkt vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot in podjetja NM. NM hidrokolagen je narejen iz morskega kolagena iz divjih, globokomorskih rib, zmesi kolagenskih peptidov in koncentratov aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. NM hidrokolagen je nizkomolekularen, teža pa je le okoli 2000 Daltonov. Kolagen je najdaljša molekula v telesu, sestavljena iz 1000 aminokislin, vendar ima zelo specifično aminokislinsko sestavo in niz, in sicer: glicin-prolin-X in glicin-X-hidroskiprolin, kjer je x katerakoli druga aminokislina, ki ni prolin, glicin ali hidroksiprolin. To pomeni, da glicin, prolin in hidroksiprolin predstavljajo okoli 50% molekule kolagena. Hidroksilizin pa je tudi en najpomembnejših gradnikov kolagena.

S staranjem raven kolagena naglo upada. Že po 25. letu začne kolagen v telesu upadati. Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu) in je osnovna komponenta kože, kosti, vezi, kit in hrustanca, varuje pa tudi sklepe. V kristalni obliki se nahaja v roženici in očesnih lečah. Ko se staramo, naša koža in tkiva začno izgubljati lastnosti, ki so  jih je imeli v zgodnjih 20-ih letih. Gube pod in okoli oči so prvi znak zmanjšanje proizvodnje kolagena.

Zeolith MED

Izpostavil bi še Zeolith MED. Zeolit MED® Detox v prahu je medicinski pripomoček iz 100% naravnega minerala klinoptilolit-zeolit. Lajša delovanje jeter skozi razstrupljanje prebavnega trakta in absorbcijo živega srebra, svinca, kadmija, aluminija, amonijaka in histamina. Preizkušeno varen in učinkovit v skladu z visokimi kakovostnimi kriteriji EFSA-e, Evropske agencije za varno prehrano. Glavne njegove prednosti so torej, da je klasični specialist za razstrupljanje, da je povsem naravni mineralni prah brez dodatkov, da ima visoko kakovost, preizkušeno in kontrolirano s strani EFSA, da lajša delovanje jeter, da razstruplja prebavni trakt ter da absorbira živo srebro, svinec, kadmij, aluminij,…