Premium izdelki za podporo imunskemu sistemu
X

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi

 Strinjam se s pravilnikom o zasebnosti

Kaj zmore biološka medicina?

Objavljeno: 03.08.2019

Imate revmatoidni artritis, astmo, diabetes, fibromialgijo, multiplo sklerozo, lupus,…? »Zdravili vas bomo do konca življenja.«

Takšna je značilna zdravniška razlaga, kakršne so vajeni številni bolniki, ki trpijo zaradi katere od kroničnih bolezni. In če bi vam nekdo povedal, da obstajajo tudi zdravniki, ki lahko taka stanja trajno pozdravijo, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da vam bodo predpisali močna zdravila s kopico nezaželenih učinkov? Ne govorimo o čudežnih obljubah raznovrstnih samooklicanih zdravilcev, ampak o izkušnjah ene od najbolj uveljavljenih klinik biološke medicine, Klinike Paracelsus v Švici. Če morda še niste slišali za izraz biološka medicina, povejmo, da gre za holistično obliko medicine, ki ima v Švici in Nemčiji že globoke korenine. Zdravljenje razume predvsem kot spodbujanje, uravnoteževanje in obnavljanje naših lastnih moči samoregulacije.

Utemeljitelj in pionir sodobne oblike evropske biološke medicine je prof.dr.Thomas Rau, dolgoletni strokovni direktor največje evropske holistične klinike, Klinike Paracelsus v Švici, zdaj pa dekan švicarske Akademije za biološko medicino in izobraževalne klinike Švicarski center za biološko medicino. Mnogi ga, ne brez razloga, razglašajo tudi za enega od najboljših zdravnikov današnjega časa. Iz medicine je diplomiral v Švici in ZDA ter pred 35 leti kot mlad revmatolog pri delu v zasebni praksi ugotovil, da svojim pacientom z uradno medicino ne more prav veliko pomagati. S tem se je začelo njegovo življenjsko poslanstvo: ustvariti medicinski sistem, ki bo paciente resnično pozdravil. Prepotoval je svet, se seznanil z vsemi pomembnimi starodavnimi medicinskimi znanji in najnovejšimi znanstvenimi odkritji ter jih povezal z doktrino švicarske tradicionalne medicine. Vse to je uporabil pri snovanju temeljev celovite nove medicinske teorije – biološke medicine.
Uspešnost njegove ekipe pri zdravljenju kroničnih bolezni, za katere uradna medicina nima rešitve, je vsaj 65-odstotna. Na čem slonijo taki uspehi in kaj se lahko iz tega naučimo, četudi nimamo toliko denarja, da bi se odpravili na zdravljenje v Švico? – se nadaljuje…..

 

Izdelki za okrepitev imunskega sistema so vam na voljo v spletni trgovini www.bio-max.si.

Povzeto po Potočnik: Kaj zmore biološka medicina? Skupaj za zdravje človeka in narave, 2019

Dr. Marko Peršič
Studio Biomax Laško
www.bio-max.si