Steklenica i9 Sport – čakre

Srce i9 steklenice je unikaten TP čip, ki je obogaten s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Te skrbno izbrane informacije se na informacijski čip prenašajo s pomočjo orgonskih topov oziroma sevalnikov.

Cena:

49,95 

Opis

Steklenica i9

Informirana steklenica i9 sport – srce je unikaten TP čip, ki je obogaten s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Te informacije se prenašajo naprej v strukturo vode. Tako informirana steklenica vodo informira, ta pa sprejme in ohrani informacije, s čemer se spremenijo tudi lastnosti vode. Ko vodo spijemo, se informacije prenesejo tudi na celice v našem telesu. In ts spremembe se pokažejo na izboljšanju počutja – tako na primer lažje premagujemo stres in vitaliziramo svoje telo. Najpomembnejše je, da pijemo “živo vodo”. In takšna voda ima pozitiven učinek tudi na živali in rastline.

Znanstveniki iz nemškega Inštituta za elektrofotoniko (Institut fur Elektrophotonik, Berlin) so izvedli obširne GDV (vizualizacija sproščenega plina) preizkuse na informirani steklenički i9 s pomočjo Kirlianove kamere. Preizkusi so pokazali bistveno povečanje človekovega bioenergetskega polja, če je ta pil vodo iz informirane stekleničke i9, v primerjavi s tistim, ki je vodo pil iz navadne steklenice.

Steklenica i9 Sport - čakre

Steklenica i9 Sport – čakre