Premium izdelki za podporo imunskemu sistemu
X

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi

 Strinjam se s pravilnikom o zasebnosti

QuantumSIL 120 kapsul – TRENUTNO NI NA VOLJO!

Mikroniziran organski silicij s 300% višjo topnostjo. Spodbujanje sinteze kolagena, elastina in glikozaminglikana. Izboljšana moč, elastičnost in prožnost tkiv. Spodbujanje mineralizacije kosti. Preventiva za bolezni dlesni. Naraven biološki anti-aging.

+ kosti

+ hrustanec

+ ožilje

+ koža

+ dlesni

+ zobje

 

Cena:

44,00 

Ni na zalogi

Opis

Prehransko dopolnilo z rastlinskim virom mikroniziranega silicija za izboljšanje mladostnega videza kože (krepitev sinteze kolagena in elastina) ter podporo zdravih krvnih žil, kosti, hrustanca, dlesni in zob. Silicij, ki se ga je prijelo tudi ime lepotni mineral, je tretji najbolj zastopan element v sledeh v človeškem telesu in je še zlasti pomemben za zdravje vezivnega tkiva. Nahaja se praktično v vseh celicah, najvišje pa je zastopan v aorti (srce), hrustancu, vezeh, ledvicah in koži.

V povprečju se v telesu odrasle osebe nahaja 9.5 µmol / L silicija. Po 40. letu prične upadati in do 70. leta upade za 30-40%, kar že samo po sebi nakazuje na pomembnost zagotavljanja dodatnih virov silicija za ohranjanje splošno višje stopnje vitalnosti. Pomanjkanje silicija se izkazuje predvsem v krhkih laseh in nohtih brez sijaja, krhkih kosteh in hrustancu ter zmanjšani elastičnosti kože, ožilja, kit in tetiv. V splošnem je znižan nivo silicija v telesu neposredno povezan tudi s hitrostjo staranja.

Prvi rezultati se običajno opazijo že v roku 4-6 tednov uživanja.

120 kapsul zadostuje za 2 meseca uporabe.

 

Patentirana tehnologija

Napredna tehnologija RCT omogoča izredno mikronizacijo organskega silicija, s čimer se njegova topnost in posledično biodostopnost poveča za 300%.

Organska oblika

Silicij se nahaja v raznovrstnih oblikah, med katerimi organski silicij dosega daleč najvišjo stopnjo absorpcije in posledično učinkovitosti.

Vitamin C za celodnevne potrebe

Organski silicij v QuantumSIL-u je združen z močjo vitamina C v obliki ester-C, ki jo odlikuje visoka biorazpoložljivost, daljša aktivnost v telesu in nevtralen pH, zaradi česar je nežnejši do želodca od običajih oblik vitamina C.

 

Navodilo za uporabo

2-3 kapsule na dan, pred obrokom, z veliko vode.

Navodilo za shranjevanje

Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati na suhem, pri temperaturah pod 25°C.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.

Sestavine: mikroniziran (unikaten mikronizacijski postopek) bambusov ekstrakt standardiziran na 70% organskega silicija, askrobil palmitat (Ester-C / Vitamin C), želatina, kalcijev karbonat.

Neto količina: 120 kapsul / 24 g

Proizvajalec: Biostream Lab Ltd., 6030 Larnaca, Ciper, razvito in proizvedeno v EU.