Korejski ginseng 2000 mg

Korejskemu (Panax) ginsengu raste priljubljenost kar je mogoče pripisati prepričanju, da ima veliko lastnosti,  ki lahko pomagajo vzdrževati normalno raven energije, še posebej koristno za tiste, ki živijo stresen in aktiven življenjski slog.

Sestavine:
Vsaka tableta vsebuje: dikalcijev fosfat, izvleček korejskega ginsenga (50:1) (40 mg, kar ustreza 2000 mg ginsenga) 16%, mikrokristalna celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Cena:

29,90 

Opis

Korejski ginseng

Informacije o izdelku:
Korejskemu (Panax) ginsengu raste priljubljenost kar je mogoče pripisati prepričanju, da ima veliko lastnosti,  ki lahko pomagajo vzdrževati normalno raven energije, še posebej koristno za tiste, ki živijo stresen in aktiven življenjski slog. Sestavine – Vsaka tableta vsebuje: dikalcijev fosfat, izvleček korejskega ginsenga (50:1) (40 mg, kar ustreza 2000 mg ginsenga) 16%, mikrokristalna celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Priporočen dnevni odmerek:

Vzemi eno do dve tableti dnevno kot dopolnilo k prehrani.

Vijolično steklo MIRON:

Posebne zaščitne lastnosti vijoličnega stekla so ljudje cenili že v starodavni egipčanski civilizaciji. Že takrat so dragocene esence in zdravilne naravne pridelke hranili v zlatih in vijoličnih steklenih posodah. V srednjem veku so se, poleg alkimistov, tudi drugi ljudje v tem času zavedali posebnih lastnosti, ki jih je imelo bleščeče vijolično steklo. S prihodom industrializacije in novih materialov za embalažo je v zadnjih stotih letih vijolično steklo utonilo v pozabo.

Korejski ginseng – zakaj se uporablja

Sonce oddaja vidne in nevidne delce svetlobe. Vidni spekter postane viden našim očem, ko gre bela svetloba skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba zadrži del, ki je neviden našim očem in se nahaja med elektromagnetnimi valovi z valovno dolžino infrardeče do UV-A.

Istočasno omogoča prepustnost sevanju v spektru UVA in infrardeči svetlobi. Ta edinstvena kombinacija zagotavlja optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba, s čimer se podaljša vzdržljivost in potenca tekočine v steklenici. Vijolično steklo MIRON deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari.

Sončna svetloba omogoča rastlinam rast. Če so rastline tudi potem, ko dozorijo, izpostavljene soncu, učinek svetlobe pospešuje proces propadanja molekul.

  • Vijolično steklo MIRON deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari.
  • Vijolično steklo MIRON blokira ves spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela.

Da bi utemeljili vse te prednosti je Miron Violet Glass AG v lastnih raziskavah in v sodelovanju z znanstvenimi ustanovami izvedel vrsto testov vijoličnega stekla MIRON. Nadaljnjo potrditev funkcionalnosti daje znanost o biofotonih.

Postopki testiranja:

V zadnjih nekaj letih so naredili več znanstvenih poskusov z mandljevim oljem, algami spirulina, rožno vodo, pitno vodo, olivnim oljem, žitaricami, medom, sadjem in drugimi stvarmi, da bi ugotovili, kakšno zaščitno kvaliteto nudi vijolično steklo MIRON.

V nadaljevanju je navedenih nekaj primerov:

Od leta 2008 je MIRON violet glass AG v sodelovanju z večimi nemškimi čebelarji naredil različne teste za analizo kvalitete medu, ki so ga hranili v vijoličnih steklenih posodah MIRON. Poudarek raziskovanja je bil na analizi aktivnih sestavin, ki zavirajo rast semen in aroma medu.  Rezultati so pokazali, da med, ki je bil shranjen v vijoličnem steklu MIRON, ne razbije svojih lastnih sestavin, da ohrani okus, barvo, strukturo in encime veliko bolje kot v katerihkoli drugih posodah.

Test s hranjenjem drobnjaka


Belo, zeleno in rjavo steklo je prepustno v vidnem spektru svetlobe in ne nudi dovolj zaščite pred razgradnjo zaradi svetlobe. V eksperimentu so za 3 mesece nekatere rastline in začimbe shranili v belo, rjavo in vijolično steklo. Nekaj ur na dan so jih izpostavili soncu, preostali čas pa so jih hranili izven dosega sonca. Po dveh mesecih, so s fotografijami zabeležili vidne spremembe v kvaliteti, razlike v vonju pa so ugotavljali s slepim preizkusom prostovoljcev. Ilustracija prikazuje, da so vzorci drobnjaka, ki so bili hranjeni v rjavih in belih steklenih posodah, zbledeli. Vzorec drobnjaka, ki so ga hranili v MIRON steklu, barve ni spremenil. Tudi vonj drobnjaka, ki je bil shranjen v MIRON steklu je bil močnejši in bolj svež.
(Dr. Niggli und Dr. Max Bracher)

 

Test s hranjenjem paradižnika


Da bi lažje dokazali zaščito kakovosti hrane shranjene v MIRON steklu, so naredili preizkus s pardižniki češnjevci. Paradižnik so 7 mesecev hranili v belem steklu in vijoličnem steklu MIRON. Hranili so jih na sobni temperaturi in dosegu sončne svetlobe. Po 7 mesecih so rezultat fotografirali. Na fotografiji so vidne mikrobiološke spremembe paradižnika, shranjenega v belem steklu, na paradižniku, shranjenem v vijoličnem steklu MIRON pa ni bilo vidnih znakov izgube barve in izsušitve.

 

Biofotoni:

Biofotoni so ‘majhna energetska telesa’, ki jih zasledimo v tekočinah vseh živih bitij in tudi drugje so zgoščena čista svetlobna energija.

Biofotoni so zelo šibki elektromagnetni valovi v spektru vidne svetlobe. Vse žive celice rastlin, živali in ljudi sevajo biofotone. Njih s prostim očesom ne moremo videti, lahko pa jih merimo s posebno opremo. Prisotni so tudi v hrani in vodi ter imajo negativni električni naboj. Eksperimentalni rezultati nakazujejo, da biofotoni izvirajo iz koherentnega fotonskega polja znotraj živih organizmov, konkretno iz DNK, z nalogo medcelične in celične regulacije ter telesne komunikacije. Biofotoni, ki se sproščajo iz DNK in vstopajo v DNK povezujejo celice, tkiva in organe v telesu in delujejo kot komunikacijsko omrežje telesa v funkciji baznega regulatorja vseh življenskih procesov.

Biofotoni tudi oddajajo aktivizacijsko energijo, s katero se aktivirajo vse biokemične reakcije v celici v pravem času in na pravem mestu. Biofotoni tvorijo takoimenovano auro – bioenergetsko telo, ki obkroža vse žive organizme in vodo. To bioenergetsko telo ima zmeraj obliko fizičnega telesa. S Kirlianovo metodo fotografiranja aure je bilo dokazano, da ima bioenergetsko telo semena neke rastline že obliko rastline, ki se bo razvila iz tega semena.

Opozorilo:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Korejski ginseng shranjujte na sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago ter hranite nedosegljivo otrokom! Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere, osebe, ki uživajo zdravila ali imajo zdravstvene težave naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Korejski ginseng je primeren za vegetarijance.

Korejski ginseng

Korejski ginseng

Poreklo:
Anglija