Premium izdelki za podporo imunskemu sistemu
X

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi

 Strinjam se s pravilnikom o zasebnosti

Immunostar 100 kapsul

+ imunski sistem

+ antioksidanti

  • 3 esencialna hranila za vsak dan.
  • Naravna podpora odpornosti.
  • Varuje zdravje v času respiratornih obolenj.
  • Potrebam prilagojeni odmerki in odlična absorpcija.
  • Ekonomična polnitev 100 kapsul zadostuje za do 3 mesece uporabe.

Cena:

39,90 

Opis

Immunostar združuje kombinacijo esencialnih hranil, vitamina C, vitamina D in cinka, ki jih telo vsakodnevno potrebuje za optimalno delovanje imunskega sistema, a jih težko dobi v zadostni količini iz običajne prehrane. Prednost kombinacije je predvsem v sinergijskem delovanju vseh treh učinkovin, ki nudi imunskemu sistemu boljšo podporo, kot če bi jih uživali posamično.

Vitamin C je ena od najbolj prepoznavnih vitalnih snovi, ki je esencialnega pomena za naše zdravje in jo moramo v telo vsakodnevno v zadostni količini vnašati s prehrano. Deluje kot močan antioksidant v boju pri odpravljanju posledic oksidativnega stresa, ki jih povzročijo prosti radikali v telesu in je izjemno pomemben za podporo optimalnemu delovanju imunskemu sistemu. V izdelku Immunostar se vitamin C nahaja v obliki Ester-C, je nekisla in želodcu prijazna oblika, odlikuje pa jo tudi podaljšano delovanje v telesu.

Vitamin D je še en izmed nujno potrebnih vitaminov za dobro delujoč imunski sistem, ki nam ni na voljo vsakodnevno. Vitamin D v največji meri dobimo z rednim izpostavljanjem sončnim žarkom v poletnem obdobju. Telo ga je sposobno shranjevati, a njegove zaloge običajno že z jesenjo pričnejo upadati. Pomanjkanje vitamina D vodi v oslabljen imunski sistem, najpogosteje se pokaže v obliki težav z respiratornim sistemom. V izdelku Immunostar je vitamin D v obliki holekalficerola, vitamina D3, ki se pridobiva iz lanolina.

Cink je drugi najpomembnejši element v sledeh v telesu, ki sodeluje v preko 300 encimskih procesih in je izjemnega pomena tudi za samo delovanje imunskega sistema. Telo ga ne zna shranjevati, zato je pomemben vsakodneven vnos. Za pomanjkanjem cinka trpijo predvsem starejši, kadilci in tisti, ki redno uživajo alkohol. Dodatno pozornost na primeren dnevni vnos bi morali polagati še predvsem vegani in vegetarijanci, telesno aktivni ljudje in nosečnice. V izdelku Immunostar je cink v kelatirani obliki, ki zagotavlja visoko absorpcijo in biorazpoložljivost.

Imunski sistem je naš notranji zdravnik, ki nas lahko ubrani pred vsakršno boleznijo, seveda če deluje normalno in so mu vsakodnevno zagotovljena vsa potrebna hranila. Sedež imunskega sistema se nahaja v črevesju, kjer je nenehno v interakciji s črevesnim mikrobiomom. Črevesni mikrobiom predstavlja temelj dobro delujočemu imunskemu sistemu in od njegovega stanja je odvisno tako delovanje imunskega sistema, kot tudi sama absorpcija hranil. Uglašen mikrobiom je torej predpogoj za dobro delovanje imunskega sistema.

Immunostar je primeren tako za preventivo, saj nam nudi hranilne snovi nujno potrebne za vsakodnevno optimalno delovanje imunskega sistema, kot tudi za naravno dopolnitev klasičnemu zdravljenju, kadar je bolezen izražena.

Polnitev 100 kapsul zadostuje za do 3 mesece uporabe.
Slike izdelka so simbolične.

 

Immunostar vsebuje certificirane premium aktivne sestavine. Vitamin C v obliki ester-C je želodcu prijazna oblika, ki jo odlikuje tudi podaljšno delovanje v telesu. Kelatirna oblika cinka zagotavlja visoko absorpcijo in biorazpoložljivost.

BREZ umetnih barvil, konzervansov ali pomožnih/tehničnih snovi. Polnilo kapsule iz ekološke riževe luske (Orzya sativa).

Immunostar ne vsebuje glutena, soje, mleka, alkohola in drugih alegenov. Izdelek je primeren tudi za vegane.

 

Navodilo za uporabo

Priporočen dnevni vnos: 1-2 kapsuli na dan, pred obrokom, z veliko vode.

Navodilo za shranjevanje

Shranjevati v dobro zaprti embalaži in na suhem mestu. Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati izven dosega otrok!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja

 

Sestavine: hidroksipropilmetilceluloza (ovoj kapsule), askorbil palmitat (Ester-C / vitamin C), cink kelat, riževe vlaknine (sredstvo za povečanje prostornine), holekalciferol (Vitamin D3 iz lanolina).

Povprečna hranilna vrednost

SestavineV 1 kapsuli% PDV*
Vitamin C350mg437,5 %
Vitamin D32.000 IE1.000 %
Cink (kelat)21 mg210 %
*PDV – v EU priporočeni dnevni vnosi

Neto količina: 100 kapsul

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Evropi.