Premium izdelki za podporo imunskemu sistemu
X

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi

 Strinjam se s pravilnikom o zasebnosti

Immuno*M prevent

+ življenje  + imunski sistem

  • Biomodulacija imunskega sistema.
  • Polipeptidni laktični ferment.
  • Za vzdrževanje zdravja in ohranjanje visoke vsesplošne kondicije.
  • Preventiva, anti-aging in well-aging.

Cena:

270,00 

Opis

Modulacija imunskega sistema je veliko več, kot samo krepitev imunskega sistema. Vključuje uravnavanje razmerij med različnimi celicami imunskega sistema, da jih pripelje v naravno ravnotežje in s tem imunskemu sistemu omogoči normalno delovanje. Preventivna modulacija imunskega sistema je še posebej priporočljiva za vse, ki so izpostavljeni raznovrstnemu stresu, škodljivim okoljskim dejavnikom in nezdravemu življenjskemu stilu.

Biomodulacija imunskega sistema pomeni, da se za modulacijo imunskega sistema poskrbi na naraven, neagresiven način.

Ozaveščenost o pomembnosti uravnoteženega delovanja imunskega sistema je vse višja. Brezhibno delovanje imunskega sistema je pomembno tako za vzdrževanje zdravja, kot tudi za preprečevanje bolezni, blažitev simptomov kroničnih zdravstvenih težav in okrevanje po bolezni.

Uglasite imunski sistem, da bo lahko poskrbel za vaše zdravje!

 

Poseben proizvodni proces

Najnovejša vrhunska nemška proizvodna tehnologija fermentacije, granulacije in mikronizacije, ki je bila zasnovana izključno in samo za proizvodnjo tega posebnega izdelka, omogoča dostavo in distribucijo aktivnih učinkovin na točno prava mesta v telesu, kjer lahko v maksimalni meri pričnejo s svojim pozitivnim učinkovanjem.

Znanstveno dokazno učinkovanje

Harmonizacija medsebojnega delovanja različnih delov imunskega sistema in visok porast ključnih celic imunskega sistema, kot so makrofagi, celice naravne ubijalke (NK) in dendritične celice je bila dokazana z neodvisno znanstveno študijo.

Delovanje potrjeno v praksi

Izdelki Immuno*m so rezultat večletnih kliničnih preizkušanj, ki so v praksi potrdila učinkovitost pozitivnega delovanja na modulacijo imunskega sistema in posledično vsesplošen prispevek k zdravju in vitalnosti.

 

Navodilo za uporabo

Priporočena dnevna količina je 1 kapsula, pred obrokom z zadostno količino vode.

Navodilo za shranjevanje

Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestavine: Sestavine: modificiran koruzni škrob (sredstvo za povečanje prostornine), želatina (ovoj kapsule), LAKTOZA premazno sredstvo, Laktobacili (L.animalis, L.acidophilus, L.bulgaricus, L.lactis, B.bifidum, B.longum, B.lactis), kvasovke, polipeptidi iz fermentiranega MLEKA, kolostrum, hondroitin sulfat, holekalciferol, palmovo olje

Sestavine

SestavineV eni kapsuli%PDV*
Vitamin D33,75 µg75
Laktobacili> 2,5×10^6 cfu**/g
Kvasovkeprbl. 2,5×10^3 cfu**/g
Kolostrum1.500 µg
Palmovo oljeprbl. 3 mg
*Priporočen dnevni vnos v EU
*colony forming unit / enote, ki tvorijo kolonije

Neto količina: 18 g / 60 kapsul

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Nemčiji.