Cellergie NADH (koencim 1) – 60 pastil – IZDELEK TRENUTNO NI DOBAVLJIV ZARADI PRENOVE BLAGOVNE ZNAMKE

Cena:

88,80 

Opis

Koencim

Cellergie NADH oziroma koencim 1 je pomemben kofaktor v več kot 1.000 različnih presnovnih procesih. Vsi ti procesi se odvijajo neprekinjeno v našem telesu. V telesu nastaja posebna biološka oblika vodika, ki v celicah reagira s kisikom. Ustvari se energija, ki jo imenujemo ATP – adenozin trifosfat. Celice to energijo nujno potrebujejo za normalno delovanje. Več ATP energije je na voljo celici, bolje celica deluje in kar je najpomembneje dlje živi.

Za koencim 1 lahko tudi rečemo, da je najmočnejše antioksidant. Potreben je za normalno delovanje in aktivacijo ostalih antioksidantov (Q10, itd…). V vsaki pastili je tudi biotin, ki zelo dobro deluje na celice živčnega sistema, ki podpira psihološko delovanje in uspešno sprošča energijo. Prehransko dopolnilo Cellergie® NADH DIRECT lahko dobite v dveh različnih pakiranjih in sicer 30 pastil ali 60 pastil.

Pomembna informacija: Patentirana stabilizirana NADH formula ima preko 50 patentov za terapevtsko uporabo, med drugim tudi kot naraven biološki anti-aging!!

Priporočilo za uživanje:

1-2 pastile Cellergie® NADH DIRECT dnevno raztopiti pod jezikom. Pastile se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v dopoldanskem času običajno pred obroki.

Sestavine: Izomalt (sladilo), Koencim 1 (NADH 20 mg), natrijev hidrogenkarbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), polivinilpirolidon (premaz), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (polnilo), D-biotin, aroma limone

Vsebnost v 1 pastili
Koencim 1 (NADH): 20 mg
Biotin: 20 µg (40% EU priporočeni dnevni vnos)

Proizvajalec: Success Pharm GmbH (Avstrija)

Koencim - Cellergie NADH 60 pastil

Cellergie NADH 60 pastil

OPOZORILO:

Priporočene dnevne količine koencima 1 se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Koencim 1 shranjujte na suhem prostoru pri temperaturah do 25°C.